Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu Lenovo Ibm 0a36287

Deze Accu Lenovo G70-70 is de beste keuze voor uw Lenovo G70-70 laptop. De accu levert een spanning van 14.4V en heeft een maximale capaciteit van .

De Accu Lenovo Ibm 0a36287 laptops zijn mobiele workstations, gescheiden van de rest van de ThinkPad-lijn. De ThinkPad P51 die we in dit artikel bekijkt is een van de snelste 15,6-inch laptops verkocht vandaag. Het kan worden uitgerust met server-kwaliteit hardware, met inbegrip van een Intel Xeon-processor en maar liefst 64GB ECC-geheugen. Dit workstation beschikt over Nvidia Quadro professionele graphics en heeft zelfs een ingebouwde beeldscherm kalibratie sensor als een optie.

De ThinkPad P51 gaf ons weinig te klagen. Het is nogal groot en zwaar, maar dat wordt verwacht in een notitieblok als volgt. De $2,471 review eenheid die we werden gestuurd was zeker een goede brok van verandering, maar we waren in staat een goed uitgeruste model configureren voor onder $2.000.

Wanneer we een Accu Lenovo Ibm 42t4844 , prijzen, test zijn we geneigd te kopiëren en plakken de Build en ontwerp afdeling van één van onze andere ThinkPad Beoordelingen. Wij nooit zou doen, natuurlijk, maar het is nog steeds verleidelijk, zoals sommige dingen lijken niet te wijzigen. Lenovo ThinkPads hebben hun totale ontwerpschema gehandhaafd, aangezien IBM kwam met het originele model in 1992, of iets meer dan 25 jaar in het geval dat je tot nu toe. De ThinkPad P51 houdt de ontwerp-ontwikkeling gaan, en we niet zien waarom het niet zou moeten.

De rechte buitenkant heeft een no-nonsense uitstraling. Het is beschikbaar in één kleur, en u al geraden wat dat is. (De enige reden waarom we erop dat uit dat Lenovo is begonnen met het bieden een aantal van haar andere ThinkPads, zoals de X1 Yoga, in zilver.) Voor accenten, ontwerp is alles wat je krijgt het ThinkPad-logo in reliëf gemaakt op de juiste palm rust en hoogste juiste hoek van het deksel. De stip op de top van de "i" in het logo op de achterzijde van het deksel verlicht in het rood wanneer het systeem wordt ingeschakeld.

De plastic buitenkant van de Accu Lenovo Ibm 42t4845 voelt niet zo luxe als de voornamelijk metalen buitendecoratie u op concurrerende Zbooks van HP en Dell Precision mobiele workstations vindt, maar het is zeer duurzaam en sterk. Binnen het chassis heeft de ThinkPad P51 een metalen draagstructuur dat Lenovo een rollcage roept. Het chassis op deze laptop is bijna zo stijf als een plank. De deksel is ook sterk, zoals wanneer wij druk aan de rug hebt toegepast, geen rimpelingen in de afbeelding verscheen. Er zijn niet veel laptops beter dan de ThinkPad P51 gebouwd.

Gezien de Accu Lenovo Ibm 42t4846 is een mobiel workstation met desktop-achtige prestaties, is het moeilijk te verwachten dat het past de ultralichte profiel – en ook niet. De 14,9 × 9.9-inch chassis is normaal formaat voor een laptop met een 15,6-inch display, maar de dikte van 1-inch is een paar tienden meer dan we zouden zien in een mainstream 15,6-incher zoals Lenovo Ideapad Flex 5 15 eigen. Het 5.6-pond gewicht van de ThinkPad P51 is ook forse, maar niet zo slecht als je kijkt naar het bedrag van macht binnen het chassis.

De Accu Lenovo Ibm 45n1036 heeft een indrukwekkende mate van uitbreidbaarheid voor een 15.6-inch-notebook. Het paneel van de speciale toegang aan de onderzijde wordt gehouden op door 6 Phillips-head schroeven. Deze schroeven hebben vazallen op hen, zodat ze niet volledig uit het panel komen. Dat betekent dat u niet hoeft te maken over het verliezen van hen. Het deelvenster is het dan gehouden door kunststof clips, die zeer resistent waren tegen komen ongedaan gemaakt op onze test-eenheid. We moesten een kunststof pry tool gebruiken om de randen vrij, werken onze weg vanaf de achterkant van de laptop naar de voorkant.

De lichtnetadapter die bij onze Accu Lenovo Ibm 42t4847 eenheid is aanzienlijk groter dan u ziet degene die zijn geleverd met mainstream zakelijke laptops. Dat komt omdat deze adapter meer macht voor de ThinkPad P51 het werkstation-grade onderdelen moet leveren. Deze bakstenen levert 170 watt (20V, 8.5A) van de macht, overwegende dat een laptop met een dagelijks een 45 watt adapter wellicht. De steen zelf is 6 × 2.75 × 1 inch; met de kabels weegt de hele setup iets meer dan een pond. Dat zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid extra bulk onderweg.

Accu voor Lenovo IBM 45N1037

De stekker aan de muur is van de tweeledige ras/variëteit; dat gedeelte van het snoer meet 36 inch. Het snoer van de adapter voor de notebook is 60 inch. Tellen van de 6-inch lengte van de steen zelf, die je met 8,5 voeten van totale bereik van de stekker laat, die gaat over gemiddelde voor een laptop. De adapter van de macht heeft geen speciale functies, zoals indicator LEDs of ingebouwde poorten.

De grafiekkaart van Nvidia Quadro M2200 in onze review eenheid was niet op het niveau van een desktop Quadro-GPU, maar het was snel genoeg onderdoen. De concurrerende Dell Precision 7520 en de HP ZBook 15 mobiele workstations ook top uit met die GPU, zo Lenovo is niet in het nadeel er.

  1. http://www.jiku-monogatari.jp/entry/?mode=disp&key=11635
  2. http://kopenaccu.cafeblog.hu/2017/10/25/accu-lenovo-s4-beste-kwaliteit-kopen
  3. http://www.mrs-escort.com/blogs/2898/14418/accu-voor-lenovo-s41-70

Les commentaires sont fermés.