Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu HP Envy 15-k301tu 3800mAh 7.6V Beste

Deze batterij voor HP Pavilion X360 bevat geavanceerde elektronische componenten en is getest in overeenstemming met de zeer strikte CE-normen.

Er waren niet veel nadelen aan Accu HP Elitebook 745. HP maakte een competente en unieke stijlvolle notebook die veel macht, connectiviteit en levensduur van de batterij in een dun-en-licht shell. Maar HP had grotere plannen voor de Spectre lijn, en na een beetje meer zelf-Editing, heeft het bedrijf ontwikkelde de 2017 Spectre 13 notebook.

De nieuwe Spectre 13 is niet radicaal anders dan het origineel dat kwam vorig jaar, maar het ziet en voelt als een heel andere laptop. Het kader is bijna hetzelfde als het origineel, maar: een 13,3-inch display gehouden door C-vormige metalen scharnieren die zijn bevestigd aan een CNC aluminium en carbon fiber chassis. HP verfijnde het ontwerp om meer hoekig dan het oorspronkelijke apparaat en met een kleinere footprint. De hoeken op de nieuwe Spectre 13 zijn merkbaar scherper, maar toch afgerond, en het chassis ' randen hebben een elegante schuin.

Ars had de keramische wit en goud model te herzien, en het is een heldere, luxe verandering van tempo voor Accu HP Elitebook 745-g1. De nieuwe Spectre 13 komt in de traditionele donkere as en koperkleur stelling van het bedrijf, maar de keramische witte maakt echt een verklaring. HP gebruikte een "geavanceerde Electro depositie" coating om metaal en verf fuseren tot een matte witte afwerking op het chassis en het deksel te creëren. Het is glad aan te raken, niet vast te leggen vingerafdrukken veel, en is enigszins doet denken aan de nieuwe Google Pixelbook de esthetische. Echter, waar Google ging ingetogen, HP ging stijlvol-de zachte gouden accenten maken de hele laptop kijken chique zonder dat opzichtig.

De Spectre 13 is bijna identiek in afmetingen aan zijn voorganger, het meten van 12,79 x 9,01 x 0,4 centimeter, maar HP deed scheren een klein beetje uit de lengte en breedte. Dat is prijzenswaardig gezien het bijgewerkte model heeft Quad-Core, 8e generatie Intel cpu's, in vergelijking met de Dual-Core 7e generatie processors in de vorige Spectre 13. Het gewicht van de laptop is toegenomen ooit zo iets tot 2,45 pond van 2,43 pond, die Accu HP Elitebook 745-g2 maakte een punt te vermelden is over het equivalente gewicht van een No. 2 potlood. De nieuwe Spectre 13 is nog steeds een super-dunne, Super-Light laptop die, zelfs wanneer geraffineerd, niet veel ruimte inneemt op uw schoot of op uw bureau.

Dit jaar is de Spectre 13 profiteert van de nieuwe quad-core, 8e generatie Intel-processors. Ons model had ook Intel UHD graphics 620 GPU, 8GB RAM, en een 256GB SSD. Vergeleken met de originele Spectre 13, de nieuwe laptop leverde hogere Geekbench scores en presteerde beter of ongeveer hetzelfde op browser-based performance tests. Echter, in de meeste gevallen, de 2017 15-inch MacBook Pro Beat the New Spectre 13, ondanks het feit dat een 7e-gen Intel CPU. Tijdens het gebruik van de Spectre 13 als mijn primaire werk laptop voor een paar dagen, heb ik niet ervaren geen grote problemen. De meeste van mijn werk is web-based en de machine behandeld meerdere browser tabbladen en Programma's draaien op de achtergrond goed.

Accu HP Elitepad 900-g1 belooft "de hele dag" levensduur van de batterij met de nieuwe Spectre 13, en dat is niet veel anders dan de levensduur van de batterij op het oorspronkelijke model. De Spectre 13 duurde een gemiddelde van 607 minuten op onze Wi-Fi-batterij test, of ongeveer 10 uur. Op onze graphics-based test, het nieuwe model duurde een gemiddelde van 321 minuten, of slechts ongeveer 5,5 uur. De Wi-Fi test scores van de twee modellen zijn vrij gelijkaardig (de originele Spectre 13 duurde slechts acht minuten meer gemiddeld), maar het oorspronkelijke model duurde slechts een gemiddelde van 201 minuten op onze grafische test. Als je veel foto-of videobewerking of andere grafische-intensief werk, krijg je bijna twee extra uren van de levensduur van de batterij als u een upgrade naar de nieuwe Spectre 13.

De originele Spectre 13 was een van onze favoriete laptops vorig jaar, en de nieuwe Spectre 13 is een van onze favorieten dit jaar. HP niet de moeite tot vaststelling van wat niet kapot was; in plaats daarvan, het gericht op het verbeteren van de vaak over het hoofd gezien aspecten van de meeste laptops. Ik ben het meest onder de indruk van het ontwerp verfijningen, omdat ze maken de nieuwe Spectre 13 voelen als een geheel nieuwe machine in plaats van een upgrade van een bestaande. Accu HP Envy 15-k301tu gebruikte de laptop ruimte slim en efficiënt, waardoor het te maken randen slanker, scheren uit een paar centimeter van het algehele ontwerp, en verhoging van de veelzijdigheid van het toetsenbord en de grootte van het trackpad. De enige echte nadeel aan het ontwerp is het ontbreken van vingerafdruksensor-die moeten worden standaard zoals IR-camera's (meestal) zijn op de huidige Windows-notebooks.

De uitvoerbaarheid van een touchscreen op een laptop is discutabel, maar het was slim van Accu HP Envy 15p099na om het een standaard functie in plaats van een upgrade, zoals de 4k paneel optie. U mag niet interageren met uw laptop scherm met behulp van uw vingers elke dag, maar die interacties kunnen worden natuurlijker en nuttiger in de tijd als je het apparaat gebruikt (en als elk ander apparaat dat u gebruikt beschikt over een touchscreen). Niet iedereen zal een 4k scherm nodig, maar voor grafische artiesten, fotografen en andere creatieven, is het noodzakelijk om op zijn minst een 4k-paneel te bieden als een upgrade.

Accu HP Pavilion X360

 Laptop Accu HP : http://www.kopenaccu.com/hp.html

Dat gezegd zijnde, degenen die al de originele Spectre 13 hoeft niet te upgraden naar de 2017 model. Beide apparaten hebben goede prestaties, design en levensduur van de batterij-de essentie aanwezig zijn in beide laptops. Echter, als de Spectre 13 is hoog op uw ultrabook verlanglijstje sinds vorig jaar, dit nieuwe model is de betere optie. Met touchscreen mogelijkheden, een Quad-Core CPU, een meer verfijnde ontwerp, en alle goede dingen die het origineel had, de nieuwe Spectre 13 is een doordachte update naar een reeds solide machine en een grote waarde voor het geld.

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/ead9e275bea0ec4104c421b625574573

http://kopenaccu.hatenablog.com/entry/2017/11/21/205419

Les commentaires sont fermés.