Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu Asus x751lj de strengste Europese eisen en richtlijnen

Deze Asus Eee PC 1225C Accu is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. 

Accu Asus x751lb kan hebben aangepakt dit precies hetzelfde probleem met de lancering van de Zenbook UX430U. Het is een ultra-draagbare, dunne en lichte laptop die niet te duur om buiten het bereik voor de meeste mensen. Met dit nieuwste aanbod, heeft Asus in de best-in-class specificaties in een prachtig uitziende lichaam dat gemakkelijk is om rond te dragen. We hebben om de laptop te proberen voor een paar dagen en hier is onze volledige herziening van de ASUS Zenbook UX430UN.

Het eerste blik op deze laptop was genoeg om me te overtuigen van hoe elegant het eruit ziet. Hoewel ik ben geen grote fan van de Royal Blue Colour (meer kleuropties beschikbaar: Rose goud, kwarts grijs en glans goud), het zag er heel behoorlijk als gevolg van de gesponnen-metalen afwerking op het deksel. De Accu Asus x751lj is geplaatst in het midden van de concentrische cirkels die schijnen bij lichtreflectie. Het merk beweert dat de textuur van hoge kwaliteit is bereikt door middel van nano-imprinten lithografie. Dit alles heeft een goede baan in het maken van de laptop look en feel Premium, zal het zeker grijpen oogbollen, zoals het is gebeurd, terwijl ik het gebruikte.

De Accu Asus x751lnb wordt geleverd met een full-size backlit toetsenbord dat voelt comfortabel in gebruik. Als een schrijver, een ding kan ik niet in een compromis met het toetsenbord van een laptop en ik was niet teleurgesteld met deze. De toetsen hebben een reis van 1,4 mm, die is heel behoorlijk om een goede type-ervaring mogelijk te maken.

Het touchpad is ruim genoeg en heeft twee geïntegreerde knoppen op de bodem, het werkt goed voor de meeste onderdelen. Echter, wanneer u de knoppen drukt, het hele gedeelte schudt en het voelt een beetje dun. Het touchpad heeft ook Palm afwijzing die muisbeweging negeert terwijl u typt. Het heeft ook de capaciteit om de multi-aanrakingsgebaren van Vensters en handschrifterkenning in het touchpad te gebruiken.

De UX430UN beschikt over een 14-inch Full HD-scherm dat Accu Asus x751md trots roept als de ' NanoEdge display '. De fancy naam staat voor de in de buurt bezel-minder kijken dat het beeldt. Het voelt zeker goed om te zien de meeste van de bovenste klep van de laptop bezet door het display. Toch zou ik graag zien dat de onderste bezel niet zo groot als het momenteel is. Dit zou hebben gemaakt het display kijken nog aantrekkelijker esthetisch. De ervaring van het kijken naar Video's, films of het spelen van games is aanzienlijk verbeterd als gevolg van het display die een rijke en levendige output biedt. Leeservaring op de laptop is ook heel scherp en knapperig.

In termen van prestaties, de Accu Asus x751ma packs in de top van de lijn processor, GPU, RAM en opslag. Er is geen compromis op dit front, heeft de Ultra-Portable machine kreeg een 8e generatie Intel Core i7 processor die momenteel de meest geavanceerde en snelste processor in intel's Core-serie. Het is gekoppeld aan 8GB RAM die ervoor zorgt dat de meeste van uw zware tillen kan worden gedaan zonder gedoe. Om grafisch-intensieve inhoud zoals games te maken, heeft de laptop kreeg 2GB van NVIDIA GeForce MX150. Vanwege deze high-end specificaties, was er nooit een moment waar het voelde dat de prestaties beter had kunnen zijn. De inwendige waren perfect in staat te trekken uit wat we gooiden op het met geen hik dan ook.

Ons meeste gebruik omvatte het zware Internet doorbladeren, lettend op Video's, luisterend aan muziek en het spelen van spelen bij tijden om zijn prestaties te testen. Het apparaat breezed door dit alles met geen tekenen van prestaties stam. Er is 512GB van SSD opslag (komt ook in 256GB variant) in de laptop om snel opstarten, samen met snellere lees-en schrijfsnelheden mogelijk te maken. De opslagruimte lijkt vrij genoeg, en omdat het SSD, u ook profiteren van een aantal extra extraatjes.

De Accu Asus x751mj laptop komt vooraf geïnstalleerd met Windows 10 Pro en het OS leek pittig in. De machine komt ook met de vereiste hardware om bijna alle eigenschappen van Vensters zonder enige ruzies te steunen.

Accu Asus A32-k53

Gebaseerd op mijn gebruik hierboven vermeld, vond ik de batterij behoorlijk indrukwekkend te zijn. Hoewel ASUS beweert dat de laptop 9 uur van de levensduur van de batterij biedt, maar op een gemiddelde, ik heb ongeveer 7 uur, dat is geweldig voor een Windows-laptop. Het trekt de macht van de 50Wh 3-Cell Lithium-polymeer batterij gemonteerd eronder. De laptop ook kosten omhoog snel, allemaal dankzij de 65W power adapter die komt samen met haar. Als een ultra-draagbaar apparaat, batterij is een essentieel aspect en op basis van onze observatie, zal het niet teleurstellen.

De ASUS UX430UN teken alle juiste dozen je zou verwachten dat een goede Ultra-Portable laptop te doen. Het heeft een geweldige weergave, de prestaties is uitstekend, levensduur van de batterij is goed, er zijn genoeg connectiviteit opties en het is licht en dun. Hoewel de laptop is niet gericht voor gamers, zal de GPU in staat zijn om de meeste grafisch-intensieve games moeiteloos te maken. We hadden de top variant van de laptop met de beste-in-class specificaties en het is geprijsd op RS. 93.990. Als u denkt dat u doen met iets afgezwakt specificaties, u de lagere variant van dezelfde laptop te beginnen bij RS. 72.990.

http://kopenaccu.cuisine-spirit.com/accu-voor-asus-eee-pc-1225-293517.html

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11685908c.html

http://blog.goo.ne.jp/accukopen/e/51a7f8d77a3aa6e0cc92d930724ca1f0

Les commentaires sont fermés.