Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu HP ProBook 450 G0 Series

Deze accu HP ProBook 450 G3 voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). 

HP heeft tijdens CES aangekondigd met een andere uitvoering van de hybride laptop Accu HP ProBook 440 G0 Series te komen. In december werd nog een model met een Qualcomm Snapdragon-chip gepresenteerd, maar nu kiest het merk niet voor een mobiele SoC. In plaats daarvan beschikt de laptop over een zevende generatie Intel Cor Y-processor, eventueel aangevuld met LTE-connectiviteit.

Het bedrijf geeft aan dat deze uitvoering van de Accu HP ProBook 440 G1 Series gebouwd is voor productiviteit. Naast de processor betekent dit tot 256 GB PCle SSD storage. Multitasken moet mogelijk zijn door het maximale 8 GB LPDDR3-geheugen. De gebruiker kan eventueel kiezen voor een LTE-Advanced support optie met Intel XMM LTE-modems. HP belooft een batterijduur tot 17 uur, die in 90 minuten 90 procent opgeladen kan worden. Er wordt gebruikgemaakt van Windows 10 Home, terwijl we aan de achterkant een 13 MP camera vinden en aan de voorkant een 5 MP camera.

Verdere optimalisatie voor bewerking en multitasken zal er zijn door een verstelbare standaard om het apparaat te transformeren in laptop-, lees- en tablet modus. Het toetsenbord met achtergrondverlichting heeft een toetshoogte van 1,3 mm, zodat er getypt kan worden in elke lichtomstandigheid. Door de Windows Ink-pen moet een natuurlijke teken- en schrijfervaring ontstaan.

Accu HP ProBook 445 G0 Series ziet verder de dikte, het gewicht en de duurzaamheid als belangrijke onderdelen van de Envy x2. De ventilatorloze CNC-bewerkte aluminium tablet is 7,9 mm en weegt 0,76 kg. Dat is iets forser dan de uitvoering met Qualcomm-chip, die 698 gram weegt en op zijn dikste punt 8,9 mm is. Er wordt gekozen voor een 12,3-inch diagonaal aanraakgevoelig WUXGA + display met Corning Gorilla Glass. Dat laatste moet verhoogde duurzaamheid en krasbestendigheid realiseren.

Het is niet bekend hoeveel de Envy x2 met Intel-processor zal kosten. HP hoopt de hybride laptop in de lente uit te brengen.

HP heeft de Accu HP ProBook 445 G1 Series een update gegeven voor het nieuwe jaar. De accuduur zou verbeterd moeten zijn, ondanks hogere prestaties uit de Intel 7e generatie Y-chip die erin zit. Eerder kondigde het bedrijf al een 2-in-1 van dezelfde serie aan met een Qualcomm Snapdragon 835 en Windows 10 S.

Deze Envy X2 met een normale Windows 10-versie heeft een Intel Y-processor met een verhoogd tdp van 6 watt in plaats van 4,5 watt. Dit zou 17% betere prestaties op moeten leveren. Ondanks dat hogere tdp zou de accuduur wel verbeterd zijn tot 15 uur op een lading, waarna hij met 90 minuten weer tot 90% opgeladen zou kunnen worden. Het tablet-gedeelte heeft een 12,3-inch groot scherm met 1920 x 1280 pixels, afgewerkt met Gorilla Glass 4. Het geheel weegt zo'n 750 gram en heeft naast de processor ook een 256 GB grote pci-e ssd en zowel wifi als 4g/lte. Om er een laptop van te maken zit er een los te halen toetsenbord met stylus bij.

HP heeft een nieuwe versie van de Accu HP ProBook 450 G0 Series aangekondigd. Deze versie moet direct gaan concurreren met de Microsoft Surface Pro 4. Deze versie moet gaan bestaan naast de onlangs gepresenteerde variant die is voorzien van een Qualcomm Snapdragon-chipset.

Dit jaar is HP voornemens nog een versie van de Accu HP ProBook 450 G1 Series uit te brengen: eentje met een Intel-processor. Onlangs kondigde de fabrikant nog een model aan met een Qualcomm Snapdragon-chipset, maar deze variant leunt op de zevende generatie Intel Core-processor (met de optie voor een lte-verbinding). Dit model is er voor de mensen die zich nog niet willen wagen aan een Windows 10-apparaat met een Snapdragon-processor aan boord en daardoor valt deze hybride in dezelfde categorie als bijvoorbeeld de Microsoft Surface Pro 4.

Ook deze versie van de HP Envy x2 beschikt over een scherm van 12,3-inch en een schermresolutie van 1.080p. Een kenmerkend verschil tussen beide apparaten is de manier waarop je hem neerzet. De Snapdragon-versie heeft een verstelbare kickstand, terwijl de Windows-versie op een iPad Pro-achtige houder leunt. Deze Envy x2 heeft geen ventilator aan boord, waardoor je hem dus ook niet zult horen wanneer je erop werkt. De ingebouwde accu moet tot vijftien uur aan werktijd aanbieden en snel opgeladen kunnen worden.

Binnen negentig minuten zou de tablet tot negentig procent opgeladen zijn, laat HP weten. Verder zit er op de achterkant een camera van dertien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over vijf megapixel. Ook levert HP de Digital-pen bij het apparaat.

Les commentaires sont fermés.