Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu Asus UX305LA-1A Hoge Prestaties

Dit gloednieuwe19Wh 3.75V vervangende Accu Asus C11P1314 is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen. 

Ja, u opscheppen een snellere 8e generatie Intel Quad-Core ultraportable dan de 1.000 dollar Accu Asus UX305LA , maar veel geluk vinden van een met een discrete grafische kern, perfect voor Photoshop-minded professionals of casual gamers verlangen op-the-go Fortnite of DotA 2. Een solide array van havens, een pittige toetsenbord en indrukwekkende levensduur van de batterij rond de verleidelijke (als vingerafdruk-vatbaar) pakket.

We testten de 1.000 dollar Royal-Blue versie van de ZenBook 13, die wordt geleverd met een 13,3-inch touch display, een 8e generatie Quad-Core Intel Core i5-8250U processor, discrete NVIDIA GeForce MX150 graphics, 8GB RAM, en een 256GB Solid-State Drive. Een goedkopere versie van de ZenBook 13 met geïntegreerde graphics zou kunnen worden op de tap in "een paar maanden," volgens een ASUS rep.

De ZenBook 13 's meest arresterende functie moet zijn glanzend, prachtig deksel, geëtst met veelbetekenende patroon ASUS van scheermes-dun-of, om preciezer te zijn, nano-dun-concentrische cirkels, hoffelijkheid van een vijf-laag proces van de fabrikant noemt "nanoimprint lithografie ."

De "nanoimprint lithografie" op het deksel van de Accu Asus UX305LA_C-1A is zowel prachtig en vingerafdruk-gevoelig.

Het glanzende resultaat is zeker een lust voor het oog, nooit meer dan wanneer je eerst een glimp van de ongerepte ZenBook zitten in de kartonnen doos. Binnen een paar dagen, hoewel, het deksel van mijn ZenBook 13 Review Unit was bedekt met vingerafdrukken. Ik was in staat om buff de glanzende afwerking terug in vorm, maar de bestrijding van de vlekken bleek een verloren strijd.

Meten 12.2 door 8.5 door 0,5 centimeter, de ZenBook 13 zorgt voor een indrukwekkend slanke machine gezien de discrete grafische kern, en het voelt redelijk licht op ongeveer 2,7 pond, of iets meer dan drie pond als u de zeven-ounce power adapter.

De Accu Asus UX305LA-1A ,3-inch 1920-by-1080 scherm ziet er scherp en levendig, met svelte 6.9 mm randen langs de zijkanten, maar enigszins dikkere randen langs de bovenkant van het scherm en de onderkant. Het meten van ongeveer 282 neten (of candela) op zijn hoogste helderheidinstelling, de ZenBook 13 's display is redelijk helder, ruim boven onze minimale 250-nit standaard voor comfortabele indoor bekijken, als een tikkeltje dimmer dan de 300-nit lezingen die we hebben opgenomen op concurrerende laptops.

Kijkhoeken op de ZenBook 13 's AHVA (een eigen twist op IPS) scherm waren uitstekend, met het display dimmen slechts een beetje als ik verhuisd van links naar rechts of boven en onder.

De ZenBook Touch-enabled display gemakkelijk behandeld mijn kranen en swipes, en ja, er is pen te ondersteunen, hoewel je moet pony tot $50 voor de optionele ASUS Active pen.

Ik ben een grote fan van de Accu Asus UX305LA-1AFA pittige toetsenbord. De Zenbook verlichte, licht concave toetsen bogen op een solide, aangenaam hobbelige voelen wanneer geplakt, terwijl de roomy toetsenbord maakt het gemakkelijk voor de vingertoppen om de juiste toetsen te vinden terwijl touch typen. De hotkey selectie is vrij typisch, met inbegrip van de gebruikelijke hotkeys voor helderheid, volume, vliegtuigwijze, het schakelen van trackpad en het jongleren van externe monitors.

De toetsen op de ZenBook 13 's backlit toetsenbord bogen op een pittige, tactiele bult wanneer geslagen.

De ZenBook 13 's middelgrote trackpad voelde glad en responsief, maar het vereist nogal wat druk om te klikken. Rechts van het trackpad zit een vingerafdruklezer, waarmee u uw Windows-profiel ontgrendelen en inloggen in bepaalde Windows hello-enabled apps en services. Persoonlijk vond ik de ZenBook vingerafdruk sensor om een beetje gevoelig. De lezer zelden herkende mijn vingerafdruk op de eerste poging, zelfs nadat ik mijn eerste vingerafdruk verwijderd en zorgvuldig gescand een nieuwe.

De Accu Asus UX305LA-1C Harman Kardon-speakers zijn een cut boven uw gemiddelde laptop speakers, hoewel Thery geen substituut, niet verwonderlijk, voor externe luidsprekers. "Live en laat sterven" door Paul McCartney en Wings klonk knapperig en gedetailleerd, zelfs met het volume aangezwengeld, terwijl de 27e symfonie van Mozart bood een indrukwekkende hoeveelheid mid-range verfijning, hoewel weinig in de weg van de bas (weer, geen grote schok).

Terwijl de ZenBook 13 's speakers zijn boven het gemiddelde, de VGA-webcam is teleurstellend sub-par, het leveren van modderige en korrelig video kwaliteit die nauwelijks voldoende is voor video-chat.

De ZenBook 13 beschikt over een solide selectie van havens, te beginnen aan de linkerkant met een full-size HDMI-poort, een USB 3.0 type a-poort, en USB 3.1 gen 1 type C (tot 5Gbps). Ook aan de linkerkant: een vat-stijl opladen poort.

Linkse poorten op de Accu Asus UX305UA zijn een full-size HDMI-poort, USB 3.0 type a en USB 3.1 gen 1 type C.

Aan de rechterkant vindt u een tweede USB 3.0 type a-poort, een micro SD-geheugenkaartlezer, en een combo audio-aansluiting.

Een tweede USB 3.0 type a-poort, een combo audio-aansluiting en een micro SD-kaartlezer rond de array van de ZenBook van de havens.

Nope, geen Thunderbolt 3, maar dat is niet een grote schok gezien de ZenBook middling prijs punt.

Hoewel het niet de snelste 8e generatie Quad-Core Intel laptop die we hebben getest, de ZenBook 13 houdt gelijke tred met de concurrentie en sluit de deal met een stevige levensduur van de batterij en een discrete GPU, een zeldzaamheid in een ultrabook dit dun en goedkoop.

Accu Asus 0B200-01450100 : http://www.kopenaccu.com/asus-0b200-01450100.html

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000549680.html

Les commentaires sont fermés.